torsdag 17 juni 2010

Bakockfram. Utochin.

Skrytpappan sitter med i styrelsen i bostadsrättsföreningen. I ett år har de (styrelsen alltså) kämpat för konvertering från direktverkande el (dvs elradiatorer) till fjärrvärme, något många i föreningen motsatt sig (vansinnigt). Igår, efter massor av timmars arbete och två stämmor gick dock förslaget igenom. Glad och lycklig, yr och trött trillade Skrytpappan hem strax efter 23. Ungefär i samma veva upptäckte vi att Pompan hade feber. Natten blev extremt dålig och de var inte lyckorus som gjorde oss vingliga i morse när Lage vaknade.

Skrytpappan körde exempelvis en ny variant av påklädning.




Fladderfickor och bökig knäppning - helt rätt när man sovit en sisådär fyra timmar.

StorTage suckade och sa "Ja, man blir visst sådär trött när man bor i en förorening".

Förening eller förorening - saken är i alla fall klar: hårt arbete lönar sig och nu ser vi fram emot en miljövänligare värme som skall grävas in vad det lider!

6 kommentarer:

  1. Men, vad är det för ena i er förening som är emot fjärrvärme? Skönt att förslaget till slut gick igenom, hoppas att projektet med att föra in det går snabbt och smärtfritt.

    SvaraRadera
  2. Men bra!
    Och är inte där supermodernt? Jo jag tror det va.

    SvaraRadera
  3. Javisst känns det bra! Nu gäller det bara att arbetet sätts igång ,helst i förrgår.:D Krama sjuklingen från mig. Vi ses och hörs.

    SvaraRadera
  4. Verkligen märkligt att man motsätter sig fjärrvärme. Även om det innebär en hel del arbete/utgifter med att konvertera till vattenburet för att kunna nyttja fjärrvärmen. Men det måste väl ändå vara billigare än el i längden.

    SvaraRadera
  5. Eva-Lotta - Bakåtsträvare. "Elementen fungerar ju fint och vad FRUKTANSVÄRT om någon skulle komma in och börja dra rör - hur skulle det då gå med tapeterna!"

    Finnpajsaren - väldigt inne! Inn och ut är det nya svart!

    Anita - Ja visst är det underbart. Hoppas bara ingen sätter käppar i hjulen nu.. Vågar nästan inte ropa hej..

    Maria - Exakt! Kan inte förstå hur man inte kan tänka långsiktigt!?

    SvaraRadera
  6. Ja det är lite lustigt hur en del tänker. SKÖNT att det gick enligt planerna. Alltså vilken modern familj ni är, typ en ny variant av Kriss Kross (iaf pappan)

    SvaraRadera