lördag 5 juni 2010

Det känns som att det är en del att göra.

Familjen Skryt håller alltså på att flytta om på övervåningen. Barnen ville dela rum, så nu blir det ett rum över för gäster, datorer och sådant som vi hämtat från stugan inför försäljningen. För att det rummet ska bli helt tomt så detta kan sättas i verket krävs dock en vända till återvinningen, en vända till myrorna samt en rejäl genomgång med sortering. Ni kan ju själva se hur det ser ut. Före och Efter.

Innan snilleblixten.

Efter. Kaos. Hjälp mig.

Eftersom att rummet tidigare tillhörde Tage och att det är hans möbler och saker som skall flyttas, skickade jag upp honom tillsammans med Lage för att sortera ut eventuella leksaker som inte längre var intressanta, trasiga eller "urvuxna", allt för att flytten skulle gå smidigare.

Detta var vad han kom ner med:


"Jag och Lage enades om att den här skruven känns onödig. Vi har ingen användning av den, den kan vi slänga eller köra till myrorna".

Ja bra. Det underlättade ju enormt.

Borde i och för sig ha räknat ut att inget skulle lämna Tages ägo, pojken har rejäl separationsångest. Förra veckan grät han när vi berättade att några av grannarna skulle flytta. Ett medelålders par som pojken aldrig ens pratat med. "Jag älskar ju dem!" grät Tage. Ja.. vad ska man säga? Bättre för mycket känslor än för lite, typ.

4 kommentarer:

  1. Haha typ som när jag bad Tyra rensa bland alla miljooooners mjukisdjur. Det hon kunde tänka sig att lägga bort var...*trumvirvel* en liten bit ludd! Storrensning jajjemänsan ;)

    SvaraRadera
  2. Haha, Tage... Men som du säger, bättre för mycket känslor än för lite!

    SvaraRadera
  3. Haha, gullgubben! Den som spar han har, alla sina manicker kvar.

    SvaraRadera