tisdag 13 juli 2010

Jag ba gjorde det.

Bokade en resa alltså. Till USA. Över julafton.


Nu återstår bara flera månader av längtan och resfeber. Jul på Manhattan tillsammans med familjen och bästa kompisen - det kan bara inte bli bättre.

Tage började gråta när vi berättade, i samma veva som jag nämnde Nintendo world och pannkaksfrukostar. Det är nästan för mycket, men för mycket är bra. För mycket, det är USA.

6 kommentarer:

  1. OMG! avundsjuk I am! ni kommer ha det helt underbart! :D

    SvaraRadera
  2. Åh vad mysigt! Kan se fam. Skryt på juldagsmorgon i nattkläder och rutiga flanellmorgonrockar, sittandes vid en jättestor julgran ,och brasa i öppna spisen, med tindrande ögon och massa paket! Precis som jag sett på TV ! Åh den som ändå kunde få vara med! Verkligen jätteroligt för er och säkert nåt helt fantastiskt att få uppleva USA och storstaden i juletid. Tur att du är duktig på att dokumentera så att även en gammal moster kan få " hänga med". :D

    SvaraRadera
  3. SÅ HIMLA COOLT. Jag vill oxå! Förstå vilken cool mamma du är som ba gör det sådär, boka en resa en miljard mil bort. Tur du har din vän där som tar hand om er, då behöver jag inte oroa mig.

    SvaraRadera
  4. wow!!! inte tråkigt någonstans!! Ni kommer få det toppen toppen!!!!!

    SvaraRadera
  5. Vi tror att jultomten bor i Norden. Snickesnack.Jag har ju sett på TV från Manhattan i juletid.Där ser man riktiga tomtar med riktiga skägg. Som tomtar ska se ut. Även julgranarna är ju riktiga julgranar med belysning. Barnen får sitta i knä på Tomten och önska. Fint. Här vill tomten helst bara ha en snaps för besväret och sen dra.

    SvaraRadera
  6. Men åååååh. *intebliavisintebliavisintebliavisintebliavis*

    SvaraRadera