lördag 29 augusti 2009

Äsch

Eftersom att jag måste få in namnen Unn och Gry i barnaskaran måste det nog bli två barn till i alla fall. Typiskt. Större hus och större bil. Nåväl. Kan väl ta dem som tvillingar så är det överstökat på ett, så att säga.

Skulle passa så fint ihop med storebrödernas namn.

En annan bubblare är Knut. Kanske enklare än att få tvillingar?

(för er som råkar kika in bara sådär så heter alltså mina barn inte Lage, Tage och Pom på riktigt utan lite mer.. äum.. reguljära namn (?)).

Annars är Lördagen bara fin. Slumdog Millionaire och ett glas rött. Kunde ha det mycket sämre.

PS. De där rosiga kinderna jag ådrog mig efter gårdagens sömn är borta. Är likblek igen. Skönt att allt är som vanligt.

3 kommentarer:

  1. Du! Vi trakasserar tanta i mitten tills hon flyttar. Sedan slår vi ut väggarna och bor 4 vuxna och 10-13 barn tillsammans (ni ska tydligen ha minst 6 om ni ska ha en Unn, en Gry och en Knut, vi nöjer oss med kanske 4-5). Sedan lever på att låta tv komma och göra dokumentärer till dyra pengar. När de tappar intresset för oss will we go medieval on their asses (ja, bokstavligt talat du vet) och det lär de ju betala ännu mer för. Alla nöjda (utom tanta då förstås).

    SvaraRadera
  2. Men gud I. Det är ju briljant!! Vi måste ses snart. Planer skall smidas, väggar skall rivas! (hur vi skulle få tanta därfirån vet jag precis. Hon är väldigt _väldigt_ noga med elen. Hysterisk över dess kostnader. Parallellkoppla in oss på henns nät så kommer hon till slut att flytta. Sen hjälper det säkert om vi börjar leva om lite mer. Kanske även kl 3-4, vilken är den enda tiden hon har det lugnt och stilla)

    Wise - det namnet får du använda till ditt framtid barn. Fast då i dubbelnamnet Burt-Allan. Skulle sitta som en sportkeps.

    SvaraRadera