söndag 16 maj 2010

Det tisslas och tasslas i lekrummet...

.. men det kommer inte från barnen.




PetShop-djuren drar barnförbjudna skämt med Wall-E, som inte förstår någonting. Han gnisslar besvärat och ropar på någon vid namn Eva,




Bredvid dansar Batman och Hello Kitty discoinfluerat till tonerna av Chipmunkarna. Kitty har det bekymmersamt med sina tassar som inte vill nudda underlaget. Batman erbjuder sig att lyfta upp henne och dansa med henne i famnen, men Kitty bara tittar på honom och svarar lite uppkäftigt "Hello, vem tror du att du är?".




En bit längre bort jämför spökjägare sina värsta spökfångarberättelser. Shaggy och Egon hetsar varandra tills Shaggys röst går upp i falset. Scooby-Doo morrar och menar på att Ghostbustersmedlemmen är lite väl skrytsam med tanke på att han var i ropet för mer än tjugo år sedan. Egon bara fnyser och mummlar något om retro och samlarvärde. Till slut tystnar de alla när Daphne ropar "after work".

Min plan var att dammtorka, men visst vore det dumt att störa en sådan febril aktivitet?

1 kommentar:

  1. Du, jag råkade störa en gång när jag dammade. Gör inte om det sen dess kan jag säga... ;-) Så, lyd ett råd och låt det damma igen får du se hur himla kul de tycker är att ligga där och va dammallergiker sen... ;-)

    SvaraRadera