lördag 27 februari 2010

Mer Mora.

Gårdagseftermiddagen spenderade vi på konsert av allra bästa slag. MoraTräsk. StorTage är en väldigt stor fan, på gränsen till dyrkande. Tydligen ligger Leif Walter på delad förstaplats med Hannah Montana i hans idollista. Vi föräldrar var nöjda och glada när vi fick äran att välja mellan att "resa till USA och titta på Hannah, eller åka till sporthallen och kika på MoraTräsk". Extremt svårt val, verkligen.

Vi valde MoraTräsk.

Körde hem från evenemanget med ett barn som sov, ett barn som flämtade efter dryck och ett barn som kallade sig själv "barnet som dansade mest av alla". Vi fick under inga omständigheter nynna på någon sång, då hans kropp kände att den "bara var tvungen att dansa", vilket han enligt egen utsago "inte skulle klara av", då han redan nått maxgränsen för vad hans lilla kropp kunde palla.



Idag är det "Skrytmorsan och Lage-dagen". Vi ska ned på stan och äta paj för att sedan sitta på biblioteket och läsa. Efter detta ska vi promenera hem till Skrytmormor och SkrytmorfarOna (medan StorTage är på hockeyskola). Där ska vi tugga tuggummi - dagens viktigaste och mest efterlängtade moment.

2 kommentarer:

  1. Tänk. i den åldern kan man tugga tuggummi både i och utanför kroppen. Ibland får man göra finjusteringar med sax eller såpa, men tycker att dom lyckas ganska bra.

    SvaraRadera
  2. Vi har bara haft en incident med tuggummi (i förrgår med tjusig superkort lugg som resultat). Vill minnas att jag personligen hade ett par, tre stycken nära-tuggummi-upplevelser.

    SvaraRadera