söndag 14 februari 2010

Nyhet.

Igår eftermiddag ringde Aftonbladet. De hade köpt bilderna som lokaltidningen tagit och ville göra ytterligare reportage om insamlingen. Lämnade över beslutet till Isaks familj och de tackade ja till ännu en intervju. Följande framsida mötte mig i morse på Aftonbladet.se:

Hej Kalla, Fredrik, Isak och LillLage.

Det känns ganska overkligt det här, att en liten insamling som spridits till bloggläsare och facebookvänner plötsligt blir till en tidningsnyhet. Overkligt men fantastiskt och roligt.

Givetvis funderade vi både en och två gånger (tillsammans med Isaks familj) på huruvida vi skulle tacka ja till allt detta. Kom dock fram till att det positiva överväger det negativa. Det är för världens bästa sak - att hjälpa barn med cancer. Få saker är bättre och mer värdefulla.

Jag har även fått världens stoltaste son, som följer insamlingen med spänning.

Tack alla ni bloggläsare som skänkt pengar och spridit ordet både i tal och skrift! Jag blev både rörd och överraskad över hur snabbt insamlingsmålet nåddes. Nu fortsätter vi upp till miljonstrecket va?

5 kommentarer:

  1. Tänk att Lill Lage och Isak är på samma sida som Fredrik R. Dom står för två olika världar. Fredriks värld är ett vinstdrivande företag. Lill Lages och Isaks för omtanken. Jag vill höra till Lill Lages värld. Tänk att ålder inte behöver innebära att man är klokare. Tack för att jag har fått vara med.

    SvaraRadera
  2. Ja det är stooort. Och det bara fortsätter. Underbara LillLage. Tänk att en sån liten människa kan få igång så många vuxna. Kram till alla inblandade.

    SvaraRadera
  3. men villken sötnos som tänker på andra på det sättet å är så liten :-)

    SvaraRadera
  4. Men...heter de inte Tage, Lage och Pom? Är det bara alias? Pojken i aftonbladets reportage heter ju Frej?!

    SvaraRadera