tisdag 13 oktober 2009

Sjukdag numero zinko.

Nu är vi snart inne på en vecka med hosta och feber. Men, ska det vandra runt de fem familjemedlemmarna så tar det väl ett tag. Nu är det Poms tur att vara sjuk. Moderat feber och hosta. Här är Tisdagen, i bilder.


Vi blev först lite fundersamma om det var Svininfluensan som kommit på besök. Men , det ser ju vem som helst att det är värsta bedragaren. Svininfluensan har inte rött tryne och plastig kropp. Han är mer mjuk och följsam med smittsam, stirrig blick. Detta måste vara kultingflunsan. Rätt ofarlig.



Pom lider av svår sömnbrist. Tillslut slocknade lillstackarn i vagnen med flufftäcket runt sig. Hela familjen Skryt tassar på tårna, sover pojken för en gångs skull skall inget (LÄS:ingen) väcka honom.



StorTage tillverkade sin egen dator. Fungerade asbra. Ingick värsta Star Warsspelet som ingen någonsin spelat förut. Coolt att vara först med att spela det.



LillLage är av den städsamma typen. Efter att vi beslutat oss för att städa det superstora och superfulla pysselskåpet (köksskåp, 60 cm och köksskåps-standarddjupt) fick vi plötsligt in allt av värde i impulshandlade Blocket-byrån. Toppen! Slängde sju kilo torra tuschpennor och en hel sopsäck papper (sparade även ett tusental teckningar, men det behöver vi inte prata högt om. De ligger gömda i klädkammaren)

Kom på en sak. Jag brukar klaga på att barnen alltid är sjuka när Skrytpappan är bortrest. Gissa vem som egentligen skulle ha varit i Istanbul sedan i Torsdags men valde att inte åka? Jajjamensan.

2 kommentarer:

  1. Helmutpappan behöver en ny dator sedan Helms bjöd den gamla på en kopp kaffe. Serietillverkas dedär datorerna och vad tar Tage isf för en? Vi hade siktet inställt på en ny Mac, men det där spelet verkar ju råballt...

    SvaraRadera
  2. De är handgjorda och tillverkas efter kundens önskemål. StorTage hälsar att han kan göra en sen, när han har slutat ha semester. Så om Helmutpappan är villig att vänta ett par dagar, så ska det nog ordna sig.

    SvaraRadera