måndag 1 mars 2010

Bröllopsdagslunch tillagad av Tage och Lage.

Meny:
Parisare med hjärtkrydda
Senap
Tabasco
Mjölk















En fantastisk måltid med nästan helt igenomstekta pariserkorvar kryddade med smultronhjärtan.

(förstår om ni vill ha receptet. Karl-Jan och Morberg har redan mailat. Speciellt Karl-Jan)

3 kommentarer:

  1. Måste genast susa iväg och köpa hjärtkrydda till köttfärssåsen i kväll.

    SvaraRadera
  2. Vad avundsjuk jag blir! Vill också ha egna småkockar som klarar mer än att slicka våffelsmet.

    SvaraRadera
  3. Fiken - Hjärtkryddan var verkligen pricke över i:t. Tack och lov lät de bli att steka i strössel.

    Knaada - Ja det är toppen. Nu ska jag lära dem att använda skurmedel på rätt sätt, samt att blogga. Sen behöver jag inte göra så mycket mer än att andas på dagarna.

    SvaraRadera