Meny:
Parisare med hjärtkrydda
Senap
Tabasco
Mjölk
En fantastisk måltid med nästan helt igenomstekta pariserkorvar kryddade med smultronhjärtan.
(förstår om ni vill ha receptet. Karl-Jan och Morberg har redan mailat. Speciellt Karl-Jan)
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Måste genast susa iväg och köpa hjärtkrydda till köttfärssåsen i kväll.
SvaraRaderaVad avundsjuk jag blir! Vill också ha egna småkockar som klarar mer än att slicka våffelsmet.
SvaraRaderaFiken - Hjärtkryddan var verkligen pricke över i:t. Tack och lov lät de bli att steka i strössel.
SvaraRaderaKnaada - Ja det är toppen. Nu ska jag lära dem att använda skurmedel på rätt sätt, samt att blogga. Sen behöver jag inte göra så mycket mer än att andas på dagarna.