fredag 19 mars 2010

Fredagkväll.

Jag äter biscuit-choklad (eller biskvichoklad som min mor säger. Eller biscshit som jag säger), barnen sover och jag har råkat dammsuga upp hälften av min enda blommande blomma.

Inget nytt, allt som vanligt.

5 kommentarer:

  1. Hahaha! Hur lyckades du dammsuga upp blomman?

    SvaraRadera
  2. Man vevar med dammsugarmunstycket, yvigt. Ska visa bild imorgon.

    SvaraRadera
  3. jag har slutat med blommor. enda blommorna jag har är mina fredagstulpaner, de håller nästan en vecka och sen köper jag nya igen. alla andra bara dör, direkt...

    SvaraRadera
  4. Fredagstulpaner är det bästa som finns. Ett råd till Skrytmamman är att använda det lilla munstycket. Det som är till möbler. Då kan man veva yvigt sjunga och headbanga i hög hastighet genom rummen. Svinnet blir betydlig mindre och man kan se sina barn i ögonen efteråt.(typ lego)

    SvaraRadera
  5. Mona och Fiken - fredagstulpaner är toppen! Ska köra med det hädanefter. När man dammsuger dem försvinner en, max två blommor medan resten lever kvar i harmoni. Den här jädra krukblomman dog ju liksom hela den. Vek är ordet.

    Har tappat bort det minsta munstycket (eller tappat och tappat, det har trillat ned bakom trappen. Ska få fram det, snart...) så jag får köra med svinn-slangen.

    SvaraRadera