onsdag 31 mars 2010

Varje dag får man lära sig något nytt.




- "Haha mamma, det ska bli så jäkla sweet med påsk! Jag ska äta så sjukt med godis!"
- "Nej tyvärr min lille herre, det ska du inte. I vår familj får man, på sin höjd, russin innan man fyller två."



-"Skämtar du med mig?"

10 kommentarer:

  1. Vilket underbart kort det andra var!! Han ser verkligen ut som om han funderar på om du är allvarlig. :-) Pussa lillkillen från mig!

    SvaraRadera
  2. En liten chokladbit kanske......?

    SvaraRadera
  3. Om inte den killen kan få en chokladbit i påsk kommer jag att strejka. Ni som är äldre kanske kommer ihåg Pudas som satt i sin låda och protesterade. Jag kommer att sätta mig utanför ICA Maxi i en Pudaslåda om inte Pom kan föräras en chokladbit i påsk. Jääääääklar vad han är värd det som klättrar efter konstglas hela dagarna.

    SvaraRadera
  4. Haha! Blicken!! Fast iofs föredrar han väl en skiva vällagrad grevé med en klick fikonmarmelad framför snask.

    SvaraRadera
  5. Det är här Skrytmormor måste stega in och rädda det stackars barnet från sina föräldrar!

    SvaraRadera
  6. Tack Knaada. Du är en av dom som står för förståndet. Snacka om att jag har saknat dig när du var på semester utan att ha täckning. Nu förstår jag vadför jag höll på att få nervsammanbrott. Du är guld värd med ditt förstånd. Alla Skrytmormorna skulle ha en egen Knaada. Tack tack tack

    SvaraRadera
  7. Kanske, KANSKE han får smaka en bit choklad.

    SvaraRadera
  8. Hehe, där ser man... Ensam är stark säger dom, men jag och Skrytmormor tillsammans det är då det börjar ske grejer :)

    SvaraRadera
  9. Men Pompen. Kom hit! Här finns det karra och alla grannbarn (särskilt oemotståndliga sötnosar som du) får äta tills de storknar. Jag sparar ett kvarts kilo åt dig och om du inte är nöjd med det tömmer vi Ica. Ok? Knacka hemligt tre gånger så vet jag att det är du och inte dina päron. De släpper vi in först när godiset är slut.

    SvaraRadera