tisdag 26 januari 2010

Stenhård.

Idag ska jag ta itu med två av mina största ångestframkallare:
1) Tanka bilen.
2) Plocka ur diskmaskinen.

Ja jag vet, det är stort. Och läskigt.

Jag försöker tänka att jag är Bruce Willis i Unbreakable. Eller kanske Robert De Niro i Taxidriver. Jag ba "You talkin' to me? Well I'm the only one here. Who the fuck do you think you're talking to?".

Det borde väl få saker och ting på rätt köl.


4 kommentarer:

  1. Hur stor ångest tror du det är för mig att tanka bilen då? Måste komma ihåg diesel, diesel, diesel annars går bilen sönder och det täcks inte av försäkringen :)

    SvaraRadera
  2. Det är rätt! På med hårdhandskarna! Ta tjuren vid hornen! Inte lönt att gå som katten runt het gröt, bara till att fånga dagen!

    Ja, du fattar:)
    Ha en bra dag!

    SvaraRadera
  3. Varje gång jag tankar måste jag ringa ett fruktansvärt pinsamt samtal. '95 eller 98?', även fast jag haft körkort i 12 år. Har skaffat mig en ofrånkommlig hang up på det där.

    Diskmaskinen. Suck. I samma divison som att lägga in ren tvätt i garderoben. Föredrar att hålla på med the dirty stuff.

    SvaraRadera
  4. Stod på macken och stirrade på bensinpumpen. En man frågade om jag behövde hjälp. Nix, svarade jag. Laddar bara lite innan jag ska gå till attack på pumpen. Tanka är det värsta jag vet. Då svarade den vänlige mannen "Du kan inte ha upplevt så mycket elende i ditt liv" och log. Han skulle bara veta tänkte jag och attackerade pumpen som ett proffs.

    SvaraRadera