torsdag 28 januari 2010

Vitt.

Oj, det har verkligen snöat. Skrytpappan försvann nyss ut på gården med hoppsasteg.

Nej, nu for jag med osanning. Han muttrade något om "ses om en timme eller två".

Kan se en spade som fladdrar utanför fönstret samt en toppluva. Det är mycket snö, som sagt.

Idag skall det börja spanas efter badrumsinredningar. Lilla badrummet har vattenskada (felmonterad golvbrunn, tydligen) och måste totalrenoveras. Längtar efter ett fräscht nytt, samtidigt som jag bävar efter att enbart ha en toalett under renoveringstiden. StorTage och LillLage måste nämligen alltid gå på toaletten prick samtidigt. Och det tar sjukt lång tid (mycket på grund av böcker som de envisas med att läsa från pärm till pärm). Påtalar man detta (på grund av att de håller på att missa typ middag, kompislek samt sin barndom) får man bara det självklara svaret "det går inte snabbare, jag har inte så stark rumpa". Nähä. Jaha.

7 kommentarer:

  1. Haha, ja det kan ta sin lilla tid det där!

    SvaraRadera
  2. Ja, visst är det roligt med badrum !.
    K-rauta har ett härligt utbud av badrumsinredningar.

    /Jeanette

    SvaraRadera
  3. Japp. En evighet, allt som oftast.

    Och K-rauta? Sepass, ska kika. Vet att de har värsta utomhusbubbeln för 10 personer. DET vore någonting det.

    SvaraRadera
  4. Haha! I så fall har inte jag heller en så stark rumpa. :-D Läsning på toan är det bästa som finns! Heja Tage och Lage! :-)

    SvaraRadera
  5. Har nyss genomgått samma pärs, alltså att under några veckor endast ha tillgång till EN toa! Mycket spännande morgnar när det skulle duschas samtidigt som det var akuta toabesök. Ledde till många skratt och tokigheter men jämarns va skönt det var när vi senare hade tillgång till båda toaletterna igen. Lycka till med er renovering och välkommen " tvärsöver " om det uppstår krisläge.:-)

    SvaraRadera
  6. Till ni som inte har starka rumpor - plommonpure. Då blir alla rumpor starka. Allt klart på 30sek. Att läsa hinner man inte, men sörj inte för det. Man kan göra annat mysigt på den tiden. T.ex dammsuga eller renbädda som jag har förstått att ingen har tid med. Ni skulle få ett nytt liv lixom.

    SvaraRadera
  7. Antagligen kommer vi att behöva låna grannarnas toaletter. Svaga rumpor kan vara ett väldigt kritiskt tillstånd. Tage lider dock mest av läsrumpa (hur lät det egentligen), kanske kan få honom att ta itu med läsningen i en annan del av huset.

    SvaraRadera