måndag 14 december 2009

Dagens Outfit.

Alla andra gör det, så givetvis ska även Skrytmorsan. Tyvärr är bilden lite kass då jag fick nöja mig med att ta en enda bild. Sedan vi installerade nya tvättmaskinen luktar det avlopp, och i avloppsodör vill man inte hänga onödigt länge. Samt att det var obehagligt att balansera på den rangliga pallen. Vi äger bara en stor spegel, och det är den ovanför tvättstället.



Thischa - H&M. Present från Skrytpappan då alltså.
Kalasbyxor, lager ett - Åhlens (jaja, strumbyxor heter det kanske. Kalasbyxor låter mycket festligare, av naturliga själ).
Damasker, lager två - Åhlens (jaja, som sagt strumpbyxor. Damasker låter fräsigare).
Tjocksockar - Old shit. Låter som typ Old navy va? Fast här betyder det just gammal skit. Kalla bomullstjocksockar i ullimitation.




Här får ni en närmare titt eftersom att badrumsspegeln inte visade ordentligt. Jag vet inte men, de känns rätt luftiga. Onödigt luftiga till och med.

Det var det. Dagens outfit, över och ut.

7 kommentarer:

  1. Du var ju jättefin!! Vilken tuff t-shirtklänning :D

    SvaraRadera
  2. "Utan luft kring fötterna får man svamp" - gammalt djungelordspråk

    /Skrytpappan

    SvaraRadera
  3. Åh, dagens outfit! Som jag har väntat!

    SvaraRadera
  4. Jag har hört att luft är ett måste för att kunna hålla värmen, det ska vara ylle, lager på lager och LUFTIGT.

    SvaraRadera
  5. Har sett att man kan fylla ut med halm i skorna om strumporna är alltför trasiga. Ska värma bra enligt säker källa. :-)

    SvaraRadera
  6. Ja alltså, hur skall jag tolka detta? Ska jag behålla strumporna? Rent bära dem med glädje (över att jag slipper svamp samt att jag slipper för trånga, kalla strumpor) samt fylla dem med halm för optimal funktion. Mhm. Jaha. Ok.

    SvaraRadera