torsdag 3 december 2009

The Hus.

- "Barn, vill ni göra pepparkakshus? Då kör vi. Jag slänger på kristyren, så trycker ni dit godis. Ok? Sluta tjafsa om chokladen, det finns massor. Skynda på nu bara, det torkar. Tryck dit godiset! Kör Lage och Tage! Nu har ni smakat färdigt. Bra. Bra! Superfint. Nej Lage, slicka inte på taket. Tage, SLUTA ÄTA! Det är torsdag idag, ni får hål i tänderna. Nej förlåt Tage, gråt inte. Mamma bara skojade, Karius och Baktus har ingen chans i era fina tänder. Seså.. tryck dit fler godisar. Bra, fint!"

-"Så, mycket bra jobbat killar. Då får ni gå och hämta TVÅ saker var som har med julen att göra, så kan vi pynta med det runt om."

*Fem minuter senare*

Resultatet:



Snyggt men inte pråligt sa Fan och målade svansen gräsgrön.

Hus med fyra (LÄS: tio) saker som hör julen (LÄS: smurflandet/mumindalen/petshop/Villavillekulla) till.

- "Du Skrytpappan, vi är klara nu. Kan du städa? Den här stekpannan jag smälte sockret i, den är rätt.. smutsig. Vilken stekpanna jag använde, ja.. Jamie Oliver-pannan. Dumt att använda den dyraste säger du? Nejdå. Det är ASLÄTT att få bort smält, stelnat socker. Bara hetta upp det på spisen igen. Vadå inte fungerar eftersom att det är socker UNDER stekpannan också? Jaha. Nähä. Puss älskling, har jag berättat hur fin du är idag?"


Hej återvinning!

2 kommentarer:

  1. Hetvatten fixar pannan! Å gör det inte det så har ni ju ett himlans fint villavillekakehus iallafall!

    SvaraRadera
  2. Åh.. Skrytpappan lade den i blöt över natten och den är nu ok. Pannan alltså, inte villavillekakehuset.

    SvaraRadera