lördag 17 april 2010

Att fira är livet.

När man är liten (och stor) är det hejdlöst trist att bara fylla år en gång per år. Vansinnigt snålt och restriktivt. Därför har Skrytbarnen en (eller två) bonusfödelsedagar, varav en av dessa infaller just idag - HURRA!

Dagens händelser:

- Familjegymnastik. För första gången ska Skrytpappan och Skrytbarnen gymnastisera ihop på annan plats än i TV-rummet. Med en ledare som inte är Skrytmamman.

- Lunch på hamburgerställe. Vi brukar i vanliga fall hoppa över de där happy meal-boxleksakerna, läsk och pommes frites, men nu går vi all in. Dagen till ära kommer vi de facto uppmuntra sockerintag.

- Tur till leksaksaffären där de får välja varsin leksak. De har även varsin femtiolapp de vill spendera. Siktet är inställt på Toy Story-lego, men vad som helst kan hända!

- Leos lekland. Höjdpunkten. Tillsammans med USA-kompisen och hennes underbara systerson ska vi inta leklandet och give the fucking järn. Leka i sinne, stoppa in hundra kronor i sådana där små apparater som spottar ut värdelösa leksaker i ägg samt fika giantiska chokladbollar.

Det kommer bli en fin dag det här. En fin extra födelsedag.

ps. min extra födelsedag firas lite då och då, hipp som happ. Varsågoda att skicka en peng eller blomma. Jag är inte petig med vilket.

5 kommentarer:

  1. What a day! Jag skulle somna efter gympan :P Nu ska jag dammtorka- jihoo!

    SvaraRadera
  2. Är övertygad att både mamma och pappa Skryt har lika skoj som ungarna. Det blir nog en tidig kväll för hela familjen.

    SvaraRadera
  3. Oj vilken underbar dag ni verkar haft/har. Vi med. Fast vi tillbringat många mil i bil så blir man lycklig av Ikea. Kram!

    SvaraRadera
  4. Hur blir det med utmaningen nu? Du hakar på va? Du kan ju välja en motionsutmaning, eller en "lova att vika in tvätten snyggt" eller laga en ny maträtt i veckan eller ngt sånt som man med säkerhet klarar :P

    SvaraRadera
  5. Fantastisk idé, tror vi också ska införa extra födelsedagar. Speciellt med tanke på att Lilleman fyller bara vart fjärde år, tror han skulle uppskatta det :)

    SvaraRadera