fredag 2 april 2010

Upplysning.

I föregående inlägg ifrågasattes harens fötter. Jag tänkte först vara lite finkänslig angående det arma djurets lemmar, men ok. Ni verkar behöva information för att kunna släppa denna gåta.

Så, här kommer den, fantombilden på Påskharen. Den enbente stackaren som även saknar ett öra (ryktet säger att han, en dimmig sensommar, nosade för ingående på en björn någonstans i Burträsktrakten 1946).





De kallar honom artisten.

7 kommentarer:

  1. Känns skönt att veta att den lille stackaren nu blir väl omhändertagen hemma hos fam. Skryt. Tror att det är pga den goda omvårdnaden som han klarar att lägga påskägg. Trevlig påsk till hela familjen ,inklusive haren naturligtvis. :)

    SvaraRadera
  2. Lite läskig, jag hoppas nog på att en tvåbent hare besöker oss. Men ta väl hand om honom, han ser ut att behöva det.

    SvaraRadera
  3. Jag tycker också att han verkar lite läskig... Jag tog det säkra före det osäkra och la våra barns påskägg själv. Lite kämpigt, men det gick. ;-)

    SvaraRadera
  4. 46? Hur gammal blir en hare egentligen, han verkar var en fighter tycker jag...

    SvaraRadera
  5. Har du visat killarna fantombilden? Dom kommer aldrig att vilja fira påsk igen. Struntar i godis och annat hejsanhoppsan bara dom slipper se den enbente Burträskarn.

    SvaraRadera
  6. Jag mötte honom en gång, det var i inlandets djupa skogar, i närheten av Örträsk. Han hotade mig med morakniv, och jag har inte berättat det för någon förrän nu..

    SvaraRadera
  7. Ja, han är kanske är lite skrämmande, men han har ett gott hjärta. Det där med morakniven måste ha varit ett olyckligt missförstånd? Hoppas jag! Annars är det nog bättre om det kommer en gammal hederlig påskkärring nästa år, istället för en knivhare.

    SvaraRadera