fredag 2 april 2010

Tecken i tiden.

Ja, är det långfredag så är det liksom. Man ömsom huckrar, ömsom suckar.

Hyrde en film till barnen och gick enbart efter "barntillåtet-orden" på DVD:ns baksida. Stort långfredagsmisstag. Clutch Powers Äventyr by LEGO. Skitkul med animerade legogubbar, tills de började svänga svärd och hugga huvudena av varandra. Barnen ylade av upprymdhet. Skrytmorsan ylade av dödsångest.

Skit. Barnen var dock lyckliga över att få se något spännande för en gångs skull. Stängde av och drog igång ett 80-talsavsnitt av Care Bears, nu jävlar skulle det bli kärlek.

Ikväll kommer Karin och Samuel. Underbart avslut på en snudd på härsken dag.

3 kommentarer:

  1. Här har det också varit film idag. Barnen valde The Clone Wars. Den är också barntillåten... Skruttan sprang upphetsat runt och ylade "Sta-ås!!", och sen utbröt ett lasersvärdskrig mellan alla tre barnen...

    SvaraRadera
  2. Glamour och.. - Tackar!

    Skruttans sötmamma - Ojojo :) Är den barntillåten? Tage tjaaaatar och tjaaatar om att få se den. Har trott att den var från sju år. Sen vet jag iof inte om den är så lämplig för Lage i alla fall. Han har någon sorts fixering vid svärd just nu, så vi borde inte spä på det hela misstänker jag. Snarare enbart visa Lotta på Bråkmakargatan ;)

    SvaraRadera