tisdag 20 april 2010

Vane- OCH vattendjur.

Igår när jag och den andra medlemen av Vobblerclub society anlände till träningsstället hade någon parkerat på VÅR plats. Så fräckt! Hade god lust att lappa den berörda bilen och kanske ägga den lite (insåg dock att det kunde ses som oförskämt då parkeringsplatserna är obokningsbara, men jag hade god lust).

Sen, när vi väl kommit in till omklädningsrummen hade någon tagit våra skåp! Jaha liksom, världens sämsta kväll! Vi fick ta dem bredvid, varpå min kompanjon blev sjukt besviken. Fick locka med lite väsk-lakrits för att humöret skulle skifta mot en mer ljus nyans.




Besviken.

Efter detta rullade det på fint. Vi valde vattenhantlar och vattenormar och plaskade, studsade och akrobatiserade i 50 minuter på halvdjupt vatten. Ingen drunkningstillbud eller blåögon uppstod, vilket jag ser lite som en seger.

Efter detta gick vi graciöst tillbaka till omklädningsrummet (utan att nudda sträcken på golvet) och utvärderade kvällen. Lite besvikna på att vi missat mycket av essensen med träningen (parkeringsplatsen samt omklädningsskåpen) segrade dock det positiva med att en trevlig kvinna sagt hejdå utan att känna oss, träningsledaren varit väldigt rar samt att de äldre damerna hade tydliga streck från knästrumporna (sött, jag vet!)

Så. Ännu en träningsdag avklarad. Idag blir det mer av en muffinsdag. Ska baka och försöka få ihop något väldigt chokladigt till en födelsedagsfirande kompis. Hoppas, HOPPAS att jag inte äter för mycket av smeten.

4 kommentarer:

  1. Jag är likadan, jag blir nästan lite mörk i ögonen när någon har tagit mitt skåp på simhallen. Jag börjar irra runt och panika över att hitta ett lika bra. Brukar gå bra men det är inte snällt.

    Vi måste planera in vinet snart! När kan du? När kan Skruttans mamma tro? Vi måste sätta ett datum, eller hur?

    SvaraRadera
  2. Åh nej ska ni planera in en tjejkväll! Låna nån lokal som ligger några meter ifrån folks sovrum då. Jag vet nämligen hur våldsamt ni kan skratta och i timmar dessutom!( Några av er brukar ju till och med ramla av stolen för att ni skrattar så mycket.) Hoppas ni hittar ett datum snart och ha det så jättekul. :)

    SvaraRadera
  3. Duktigt! Men taskigt att dom stal eran plats OCH erat skåp!

    SvaraRadera
  4. Otroligt vad Lite som egentligen behövs för att förstöra en dag/kväll.. vi männsikor är ett mysterium :D

    Hoppas du får en underbar dag!

    SvaraRadera