onsdag 21 april 2010

Nu blir det duscha av.

Alltså, den här kostade 102 kr.



Ville bara uppmärksamma er om det.

(lagschury, som vi säger, är helt ok eftersom att jag är gräsänka ett tag framöver. Skrytpappan är på SPA med jobbet. Ja ni läste rätt. Vad? Skulle jag ha unnat mig en hudkräm för 165 kr också? Ja, ni har förmodligen rätt.)

9 kommentarer:

  1. SPA med jobbet? Vaddå fuskigt? Klart du kan unna dig både tvål, hudkräm, barnflicka så du kan gå på massage, choklad, tidningar, vin. Sätt inga gränser. Unna dig min vän, utnyttja situationen.

    SvaraRadera
  2. P.S som verifieringsord nu fick jag Parti. Ja, jag tar ditt parti, vi mammor med män som roar sig med jobbet då och då måste hålla ihop. Sen kan vi ta igen allt på vår vinkväll.

    SvaraRadera
  3. Parti både som att ta parti och hålla party! Vi kanske rent ska hyra wilmas och bubbla både i pool och glas?

    SvaraRadera
  4. Du skulle ha unnat dig ett helt jäkla spakit skulle jag våga påstå! Är man Spaänka så är man!

    SvaraRadera
  5. Men asså, den luktar väl alldeles ljuuuvligt!

    SvaraRadera
  6. En ny garderob vore väl inte helt fel heller? Karlar som åker på nöjes/arbets resor kan vara ganska möra i samvetet. Så passa på. Den generositeten brukar inte vara länge.

    SvaraRadera
  7. Ojoj, lygschiga familjen! Ja jäklar...

    SvaraRadera
  8. Knaada! Det är vardagslygsch. En blus eller kjol på Hennes. Det är vad jag kallar ny garderob. Här är det nog maten vi fräser för mycket pengar på. Inte bra. Men rackansch va vi har trevligt.

    SvaraRadera
  9. Mmmm, vi kommer hinna testa hela Body Shops duschkrämsortiment i och med vårt nya liv. Nästa gång tar jag med mig Apple, och det är sant!

    SvaraRadera