lördag 14 november 2009

Godmorgon Lördag!

Denna vecka har jag lärt mig följande:

- Hembakat bröd är inte alltid att föredra. Istället för en kvällsmacka kan det aldrig så sällan bli sju, åtta stycken. Onödigt mycket. Onödigt gott.

- Bara för att det brukar ligga blöjor i skötväskan, betyder inte det att det nödvändigtvis alltid är på det viset. Man måste kontrollera. Även fylla på (annars får man göra improviserade tygblöjor med hjälp av engångshaklappar, storebröders extrakläder samt liten filt. Håller inte tätt. Alls).

- Man ska lyssna på vad barnen säger innan man svara "mmm" eller liknande jakande fras (har vid gårdagens läsning av nyintrillad Fokus råkat lova LillLage en resa till USA för att träffa Hanna Montana. Han ville bjuda henne samt hennes kompisar på bullar. Ok).

Ja, det var väl allt. Får se vad nästa vecka har att erbjuda.

2 kommentarer:

  1. Så kan de gå....nu måste ni/du ju baka bullar också för det duger inte med köpebröd för Hanna Montana. Kanske ett nytt yrkesval = bagare, du är ju ändå uppe i ottan. Sen får du gå hem vid lunchtid och käka godsaker och titta på skräckfilm innan resten av familjen dyker upp. :-) Erkänn att det låter lite lockande va? Glöm sen inte bort vem som tipsade dig när du vill ha sällskap vid godisskålen!

    SvaraRadera
  2. Åh, bagare! Varför inte. Tack, lägger in det som nummer 31 på listan (utan inbördes ordning)

    SvaraRadera