måndag 30 november 2009

The magsjuka.

I helgen har vi utsatt oss för det absolut värsta man kan utsätta sig för under juletid - julbord samt julmarknad (inomhus). Resultatet: Magsjuka. One (Skrytpappan) down, four to go.

Nu känner sig Skrytmamman lite märklig. Och barnens halvdåliga frukostaptit analyseras. Vem står näst på tur? Vi avbokar dagis och tandläkartider och placerar oss i soffan.

8 kommentarer:

  1. Men huuuva då! Har allt det goda ni ätit kommit upp igen? Eller är på väg upp? Stackars er. :-( Själv så var jag vrålhungrig igen vid 4-tiden i morse. Så går det när man ätit alldelens för mycket till middag. :-) Hoppas att magsjukan inte berodde på julmaten....för då är vi många som ligger i riskzonen idag! Kryapåerkram , på några 100 meters håll, från mig till er.

    SvaraRadera
  2. Det är bara att klä in sofforna i handdukar, rulla undan mattor och vänta och se då? :( Hoppas det bara är nåt som stannar hos pappan. Krya på er.

    SvaraRadera
  3. Vilken spänning, vilket drama å vilket jävla elände! Jag isolerar mig här uppe på våran lilla kulle.

    SvaraRadera
  4. Anita - Ja, jag börjar tro att Skrytpappan ätit något (som vi andra inte åt..). Pom var lite dålig i magen, men det kan ju bero på de två nya tänderna. Vi avvvaktar och ser... Det är i alla fall inte tal om någon vinterkräksjuka.

    SvaraRadera
  5. Jessica - Jammen exakt. Rullar bort ryan! Verkar vara en lidrig variant. Han är inte likblek och skakig om benen i alla fall!

    SvaraRadera
  6. Knaada - japp. En thriller är vad det är! Fyfasen... Verkar vara lindrigt dock (ska jag väl inte säga, då brakar väl själva helvetet lös)

    SvaraRadera
  7. Hmmm....Såg jag inte Skrytpappan mumsa lite på Poms mat? Tror nästan det.... Kan också vara efterverkningar av att han fick träffa TOMTEN igår. Jag har sett fler vuxna än han som blivit blek om nosen och fått skakiga ben i flera dagar efteråt. Ge Skrytpappan en kram och säg att tomten vet att han varit snäll hela året, så ska du se att han blir snabbt frisk igen.

    SvaraRadera
  8. Hahaha! SÅ måste det vara. Efterdyningar av tomtemötet..

    SvaraRadera