Varmrätt: Oxfilé från trakten. Lokalproducerat när det är som bäst. Murkelsås och potatisbakelse med rökt sidfläsk, lök, citron och västerbottensost. Givetvis med en Hyland.
Ja. Här skulle det vara en bild på efterrätten. Tyvärr råkade jag äta upp den innan jag fick fram iPhonen och en bild på en tom tallrik kändes lite trist. Det blev i alla fall en sockerstekt färsk annanas med hemmagjord romglass. Kan även tillägga att jag fixade romen till glassen. Och tog fel flaska. Efterrätten kostade 1000 kr. Speciellt populärt hos Skrytmorfar... *host*. Det blev vansinnigt gott.
Nämen, om man skulle göra det här till en Lördagstradition?
Nämen, om man skulle göra det här till en Lördagstradition?
A är verkligen en mästerkock!
SvaraRaderaVad gör det att bästa romen hamnade i efterrätten. Den avnjutes ju bäst så.
Blir det en tradition och du någon gång känner att du möjligens har lagat en portion för mycket, remember me.
SvaraRadera