torsdag 19 november 2009

Kom igen!

Här om dagen gick vi förbi en kyrka med tillhörande församlingsgård. StorTage stannade upp och tittade in genom ett fönster. Där satt ett femtiotal pensionärer (gissningsvis, de var i alla fall en stor samling vit/grå/ohåriga) med kaffekoppar i händerna och blusar på överkropparna. StorTage stod en bra stund och tittade, varpå han konstaterade att "där satt en helt del tanter som fick lära sig ett och annat om svininfluensan".

Ja. Hädan efter ska jag lägga fokus på andra saker. Som exempelvis att förklara för barnen att man inte dör av pulvermos. Tydligen har de orden (ofrivilligt) hoppat ur min mun. Ok, det är bannlyst i det här huset, men det är en onödig grej att sprida bland sina femåriga kompisar.

Fast egentligen. Barn är ju kända för att prova allt förbjudet. Visst vore det fint om de smögåt pulvermos på rasterna i skolan istället för att sniffa lim? Join me here.. vi kan luras globalt om vi håller ihop!

(Och för tonårsföräldrar: "Nej för allt i världen, drick INTE blåbärssaft. Man blir yr och kan råka hångla med vem som helst! Och VÅGA inte äta saltgurka! Man börjar fnissa hysteriskt och säger vad som helst till vem som helst! Har ni inte hört uttrycket; jag dansar aldrig utan saltgurka?")

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar